Velkommen til min nye blogg om astma

Vi er mange som er rammet av astma. Noen av oss er knapt berørt i hverdagen, mens andre har store problemer med å håndtere de enkleste handlinger. Hver dag går nærmere fire millioner mennesker googin til informasjon om astma og hvordan man håndterer de vanskelighetene som oppstår. Jeg er en av dem, og jeg er ekstremt vanskelig å finne enkle svar for meg selv eller mine to barn som også har problemer. Derfor tenkte jeg på å starte en blogg der jeg forteller om utfordringene våre og hvordan jeg håndterer dem fra en personlig plan.  Hvem er jeg da? Jeg er en 39 år gammel norsk fra Oslo. Jeg har to små barn, 9 og 11 år, og er gift med Arvid, en fantastisk mann. Jeg jobber på kontoret hele dagen, så kanskje ikke så ofte i dag som da jeg gikk på skolen. På den annen side kan det være utfordrende nok med to små barn som har astma selv.

Jeg er ikke en lege eller ekspert, men jeg dreper og tenker at mange ville gjenkjenne meg i min situasjon. Jeg vil prøve å skrive en gang i uken om ting som oppstår. Følg meg!

Ps. Vet du ikke om du har astma? Sjekk videoen nedenfor for bedre å forstå astma.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *