Hvordan kan du selvfølgelig bli kvitt astma

Hvis du noen gang har slitt med astma, vet du at det kan være en forferdelig tilstand. Det kan virkelig påvirke livet ditt på mange forskjellige måter. Folk kan virkelig være i live i frykt for å ha det astmaangrepet. Men jeg vil fortelle deg dette, at det er noen ting du kan gjøre som virkelig kan bidra til å eliminere astma med om lag 99%.

  • Det første du vil gjøre hvis du har astma, tar en god titt på kostholdet ditt og eliminerer matvarer som forårsaker matfølsomhet og matvarer som virkelig får kroppen til å produsere mer slem. Så matfølsomhetene, de vanligste, inkluderer ting som hveteprodukter eller korn. Enhver type korn, for det meste, spesielt glutenholdige korn, de kan forårsake matfølsomhet. Meieriprodukter, spesielt på grunn av A1 kasein, som finnes i mange vanlige melkeprodukter, kan forårsake matfølsomhet. Også ting som soya og mais og jordnøtter, kan forårsake matfølsomhet. Du kan til og med gå og få en test utført for å få en IgG og en IgE antistoff test gjort for å se hvilke matvarer du reagerer på. Det er noe de fleste leger kan gjøre, spesielt en lege av funksjonell medisin. Du kan se dem, og de kan legge ut denne testen for deg.
  • Eller faktisk kan du til og med se opp IgG test online på Google, og du kan faktisk finne en test og ta den hjemme og få resultatene dine tilbake om et par dager. Så nummer én, vet matenes følsomhet. Nummer to, eliminere matvarer som forårsaker slimoppbygging, spesielt sukker, overflødig sukkerforbruk, sammen med meieri, og så til og med ting som bananer. Disse tingene er slemproduksjon. Eliminer dem fra kostholdet ditt. Nå vil kostholdet du vil følge for å eliminere enhver form for slim og bidra til å redusere astmasymptomer, være en diett som skal være høy i grønnsaker, frukt, lett fordøyelig protein og omega-3 fettsyrer. Så grønnsaker og frukt, grunnen til at de er fordelaktige, vil de ikke føre til at du produserer slem. De er også høye i enzymer og phytonutrients, som bidrar til å eliminere slim og virkelig åpner luftveiene, og de reduserer betennelser. Spesielt er sitrusfrukter stor. Ananas er flott. Men igjen, å legge på grønnsaker og frukt burde være kjernen i dietten din.
  • Den neste tingen ville være å tenke varm mat som beinbuljongsuppe. De oppvarmingsmatene hjelper til med å åpne opp kapillærene. De er veldig enkle å fordøye. Så en stor beinbuljongsuppe er et ideelt måltid for noen. Bone bouillon suppe er flott fordi bein bouillon inneholder aminosyrer av prolin og glycin, og glycin hjelper virkelig å støtte leveren, støtter også lungene, hjelper å åpne opp disse luftveiene. Så igjen, hvis du noen gang har hørt kylling suppe er bra for sjelen eller kylling suppe er bra når du er syk, årsaken er når du er syk, tenk på det, du har overbelastede bihuler, bronkitt, og overbelastet bryst, og beinbuljong bidrar til å åpne opp luftveiene. Så en beinbuljong suppe med jevne mellomrom bør også være kjernen i dietten.
  • Og sist, men ikke minst, omega-3 fettsyrerike matvarer, chia frø, linfrø, gressmatet biff, villfanget fisk, får mer omega-3, reduserer betennelse og kan definitivt hjelpe astma. Nå, de beste kosttilskuddene du vil vurdere, hvis du virkelig vil støtte kroppen din i helbredende astma, kommer til å være quercetin er en av de beste. Quercetin finnes i sitrusfrukter, slik at du legger i appelsiner og grapefrukt og sitron og de slags frukt i kostholdet ditt, et flott sted å starte med astma. Også, supplementet bromelain, bromelain faktisk kommer fra kjernen av en ananas, så spiser noen ananas, vil du få litt bromelain. Eller du kan ta et bromelain supplement.

  • Det er også en supplementskombinasjon som er kraftig, effektiv til behandling av astma, og det er en kombinasjon av N-acetyl-L-cystein og vitamin C. N-acetyl-L-cystein, eller NAC, er forløperen til glutation, og glutation er en antioksidant som virkelig hjelper til med åndedrettsvern og avgiftning av lungene. Så N-acetyl-L-cystein, typisk ca. 500 milligram, med vitamin C, er den kombinasjonen av NAC med vitamin C en kraftig kombinasjon ved å faktisk helbrede astma. Og det siste jeg vil nevne her med astma, tar også essensielle oljer som kan støtte luftveiene. Hvis du har astma problemer, kan det være fordelaktig å ta en blanding av peppermynteolje og eukalyptusolje. Men du vil alltid teste den på kroppen din først fordi det for de fleste hjelper det å åpne opp lungene, men jeg kjenner noen ganger mennesker med astma, de har en tendens til å reagere på forskjellige ting. Og det er en lignende ting med sitrusfrukter. Jeg nevnte at quercetin er fantastisk, typisk for personer med astma, men igjen, hvis du er følsom overfor noe,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *